Home Fysiske rammer Stuehuset
Stuehuset PDF Print E-mail


Med 124 m2 i stueplan og 75 m2 i overetagen har Haudal både plads til at tilbyde et væld af aktiviteter og mulighed for at trække sig lidt tilbage, hvis man har brug for ro.

Huset er i mange henseender som ethvert hjem. Her er bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, og i køkken/alrummet laver vi mad, spiser og hygger os sammen.

Haudal har i alt seks værelser så hvert barn eller ungt menneske har sit eget sted under opholdet. To af værelserne er i underetagen og har hæve/sænke-senge tiltænkt kørestolsbrugere. Hernede er også det store baderum med to håndvaske (en af dem kan hæves og sænkes), et spabad, toilet, bruserum samt hæve/sænke pusleplads og loftlift. Haudal har foruden en mobillift.

Der er trappe til overetagen, hvor vi har fire værelser, en stor stue, et toilet med bruseafdeling samt et soverum til personalet.
 

Arbejdstilsynet

Smiley
Arbejdstilsynet har givet Fonden Haudal følgende smiley:Handicappris

Handicappris til opholdsstedet Haudal
Birgit og Hans Michelsen fra Fonden Opholdsstedet Haudal i Farre modtog i 2011 Handicaprådets handicappris som en påskønnelse for det store arbejde, de nu har gjort i 14 år for børn og unge med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne.